martes, 23 de agosto de 2011

Santorini, unes vistes d'escàndol



Una de les meves il.lusions des de petit era anar a Santorini. Possiblement l'illa grega més famosa i amb raó.



Fa un parell o tres d'anys els meus pares es van deixar caure per allà i al veure la fotos s'em posaven les dents llargues a més no poder, fins que finalment, hi he pogut anar.






S'ha de reconèixer que Santorini té poc a fer, un cop has visitat les vistes de postal i també has vist la posta de sol ja has cumplert amb l'expedient. Però realment, és un lloc molt recomanable.





Agafar un cotxe i disposar-se a patejar la illa de banda a banda, sense horaris, sense presses però sense pauses, aprofitant al màxim el dia.







Al matí arribar fins al far de Faros, al migdia dirigir-se cap Perivolos, on es pot menjar en qualsevol dels abundants restaurants de davant la platja. Una de les sorpreses de l'l'illa va ser el poble de Pirgos, on es pot passejar tranquil.lament pels seus tranquils carrers. Per després fer un una parada obligatòria a Thira, amb els seus rucs i les espectaculars vistes a la caldera. Per acabar el dia, a Oia, on es pot fer una capbussada en alguna de les incomptables piscines d'escàndol abans de dirigir-se al final de poble, on hi ha la posta de sol més bonica de tot Santorini.



No hay comentarios:

Publicar un comentario