lunes, 22 de agosto de 2011

La volta al món, aquell projecte que sempre es manté



La volta al món és un d'aquests projectes que sempre donen voltes al meu cap. És una idea que em fascina i m'atrau. El fet de poder conèixer l'ample món, amb tota la seva varietat.

El gran problema? Els diners ... ja que el temps amb la situació econòmica mundial, no ho és, perquè no hi ha feina i pots tirar-te més d'un any a l'atur.

Però tornant al tema dels diners, recentment he parlat de diferents opcions de viatjar barat i gastar poc en allotjament. Doncs ara el problema quin és? el transport? Comprar un bitllet de Barcelona a Xangai pot costar 700 euros, un de Xangai a Sydney 700 més i de Sydney a Hanoi tres quarts del mateix, suma i sigue .... plantejar-ho d'aquesta manera ja ho fa impossible. però hi ha altres formes!

El web oneworld és una associació de 12 de les majors companyies aèries del món que permeten a un preu més que raonable fer la volta al món en un màxim de 12 mesos.



Les tarifes són molt flexibles, pots escollir quants continents vols visitar, i et calculen el preu a partir de les milles volades, amb un preu màxim de 3600 euros.

El funcionament de la seva web és molt fàcil, primer selecciones la ruta que vols fer, consultes les Disponivilitat horàries, etc, etc i quant ho tens tot amb un simple tarjetazo ja teniu un viatge organitzat.

I recorda a fer-te soci de qualsevol de les companyies d'aquesta aliança, d'aquesta manera acumules punts per aconseguir descomptes en propers viatges. ;)

A volar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario