domingo, 14 de agosto de 2011

Com donar voltes de forma econòmica?



La resposta és CouchSurfing. Una web que posa en contacte a gent de tot el món que ofereix un sofà, on allotjar-se després d'un llarg dia de viatge, a altres usuaris de la mateixa web.

S'han de reconèixer que funciona, i s'aconsegueix molt més que una nit (o diverses) de franc. Per mi el més important és el fet de poder sondejar el país des dels ulls d'un autòcton, cosa que de vegades és complicat.

Saber que quan fas alguna cosa, és perquè t'ho han recomanat gent que és del lloc i t'aconsellen a partir dels seus gustos és jugar sobresegur.

D'altra banda, es fan molts contactes ja que tu també pots rebre gent a casa, d'aquesta manera aconsegueixes amistats en altres llocs del món. La gent que acostuma a viatjar d'aquesta forma és molt oberta a les novetats i no tenen problemes a obrir les portes de casa seva a futures ocasions.

Aquest estiu per exemple he rebut peticions de gent de Canadà, Rússia, Brasil, entre altres. A qui no li interessa fer contactes al voltant del món per més endavant?

A vegades quedar-se a casa... surt més car.

No hay comentarios:

Publicar un comentario